Liplattaa aallot nyt juhannusaatton. Woo-oo-oo-oo-o. Soudellaan, soudellaan. Sano miks mä tarvin sua? Kiitos Juice niist viisaist sanoist, mitä moni ettii tääl viel baarin
Hanoist. Riidat sivuun, anna laineen lipuu. Tilanne sotkuinen ku tortilla. Rakkaus ei riittäny, annoin kyl
Kaikkeni. Soutaa huopaa, edestakas, luottaa ei kumpikaan voi toisiinsa. Woo-oo-oo-oo-o. Sano miks mä tarvin sua? Soutaa huopaa, edestakas, luottaa ei kumpikaan voi toisiinsa. Niihin eksyy ja kuulee takas huudot. Ei voi miehen tietää millast olla nainen, mut pyrin oleen rakkauden
Ammattilainen. Kahen kesken keskellä järvee. Ne satuttaa, tappaa ja luo
Ennakkoluulot. Luulet et mä hoitelen muitaki naisii. Miten tää nyt tähän meni? Woo-oo-oo-oo-o. Lähin menee ja jätin sulle tiskit. Annoin sulle sydämeni, haluun sen ny bäkkiin, äkkii, en enää haluu tätä
Häkkii. Woo-woo. Sä taisit olla oikeessa, mä olin mielestäni oikeemmas. Woo-oo-oo-oo-o. Yh-mutsit hoitaa yksin lapsii. Liplattaa aallot nyt juhannusaatton. Ei mikään mutta ku suhteet on
Skutta. Woo-oo-oo-oo-o. Woo-wou. Sano miks mä tarvin sua? Siks sanon suoraan sen, mitä et
Huomaa. Soutaa huopaa, edestakas, luottaa ei kumpikaan voi toisiinsa. Kuplivaa juomaa juhlallisis laseis. Woo-oo-oo-oo-o. Auttaa voi janoist, mut ei rakastunutta. Soudellaan, soudellaan. Woo-oo-oo-oo-o. Toinen toisiamme moittimas taas. Mitä vittuu? Siis perhe biojätteiks ja parisuhde
Roskiin. En haluu riitaa, soutaa enkä huopaa. Woo-woo. Sovitaan tai ei ollenkaan. Woo-oo-oo-oo-o. Kahen kesken keskellä järvee. Parisuhdeterapiaa häätanssisaleis. Riidat sivuun, anna laineen lipuu. Erotaan sit ollaan taas. Woo-oo-oo-oo-o. Soudellaan, soudellaan. Soutaa huopaa, vedetään taas nuottaa. Järjenkäyttö aika kortilla. Woo-oo-oo-oo-o. Woo-woo. Soudellaan, soudellaan. Mun mielest turha mennä ketään takas
Vonkaan. Soutaa huopaa, vedetään taas nuottaa. Tulevii, mitä ikinä ne onkaan. Woo-oo-oo-oo-o. Vaan en muista mist me riideltiin-iin-iin-iin. Ja millä tää nyt korjataan? Sä näytät upeelt, kai sä muistit mun kellukkeet? Mitä löytyy takaa, siihen on joku syy. Soutaa huopaa, vedetään taas nuottaa. Soudellaan, soudellaan. Vaik tääl nyt myrskyy, niin viel
Tulee tyyntyyn. Soudellaan, soudellaan. Soudellaan! Kädessäni hento kämmen naiseni mun
On. Järvee pidemmälle, sano anna käsi tänne. Woo-oo-oo-oo-o.